Huoneistoremontti Turku

Parempia ratkaisuja huokiville tapeteille, nariseville lattioille ja mauttomille maaleille

Turun Unelma-Rakennus Oy pistää paikat kerralla kuntoon. Teemme kokonaisvaltaisia kodin, asuntojen ja liiketilojen muutoksia varsin edullisesti. Otamme mielellämme vastaan niin pienet kuin vaativatkin urakat töitä kaihtamatta! Tilaa meiltä huoneistoremontti esimerkiksi Turkuun, Naantaliin, Raisioon, Maskuun, Nousiaisiin, Ruskolle, Lietoon, Auraan, Marttilaan, Pöytyälle tai Kaarinaan.

Mitä huoneistoremonttisi tulisi maksamaan?

Soita numeroon: 045 255 6255 tai laita viestiä

Pyydä meidät ilmaiselle arviointikäynnille, siten saat täsmällisemmän tiedon huoneistoremonttisi kulusta, kustannuksista ja aikatauluista.

Hitusen parempi, mutta silti edullisempi 

Turun Unelma-Rakennus Oy toteuttaa huoneistoremonttisi laadukkaasti. Kestävät, mutta tyylikkäät materiaalit luovat ajattomia kokonaisuuksia, joista on iloa ja hyötyä pitkään. Koska tekijämme ovat kokeneita remontin tekijöitä, työvaiheet seuraavat saumattomasti toisiaan. Kun urakka on tarkkaan suunniteltu, näkyy se myös kustannuksissa – näin voimme tarjota hieman edullisempia toteutuksia.

Vinkki: Yhdistele rohkeasti erilaisia materiaaleja ja leikittele vaikutelmilla; mattaa, kiiltävää, kovaa ja lämminhenkistä sekä isoa ja pientä… tummaa ja vaaleaa? Tyylikkäin kokonaisuus syntyy eheästä vaikutelmasta, jossa pienet piristeet antavat oman, persoonallisen mausteensa.

Katso tietoa myös keittiöremonteistamme sekä sauna- ja kylpyhuoneremonteista!
 

huoneistoremontti

Pyydä tarjous koko asunnostasi tai yksittäisistä tiloista!

Turun Unelma-Rakennus Oy toteuttaa asuntosi tilojen remontoinnin tarpeesi mukaan. Ideaali olisi, jos asuntoa voitaisiin remontoida suurena kokonaisuutena ja luoda yhtenäisiä, laajoja pintoja. Vaikka tämä aiheuttaa hieman enemmän vaivaa, tulee se kuitenkin yleensä edullisemmaksi niin kokonaiskustannuksiltaan kuin -ajaltaan. Tilaa edullinen huoneistoremontti Turun seudulle meiltä!

  • luotetettava kumppani
  • vtt
  • sarokas